طرز تهیه سس آلفردو؛ نسخه کلاسیک با خامه و ورژن سبک بدون خامه
سس آلفردو، محصول ماندگار رستورانهای ایتالیایی، نخستینبار در سال ۱۹۱۴ توسط «آلفردو دی لِلیو» در رم ابداع شد. ترکیب سادهای از کره، پنیر پارمیزان و خامه که با طعم کرمی و بافت مخملیاش، به همراه فتوچینی سرو میشود. در ادامه … ادامه خواندن طرز تهیه سس آلفردو؛ نسخه کلاسیک با خامه و ورژن سبک بدون خامه
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.